Meer resultaten voor taxi Mechelen

 
taxi Mechelen
Per taxi Stad Mechelen.
Taxi's' zijn vaak een goede aanvulling op het openbaar vervoer. Aan het station van Mechelen vind je een of meerdere taxi's' op de vaste staanplaatsen vlakbij de stationsuitgang op het Koning Albertplein. Ook op andere plaatsen in de stad vind je vaste parkeerplaatsen voor taxi's, maar deze zijn niet altijd ingenomen. In dat geval bel je best een van de Mechelse taximaatschappijen om een taxi te reserveren.
Taxi Mechelen Taxi TM.
Taxi TM: uw taxi in Mechelen. Taxi TM is een ervaren taxibedrijf met een breed aanbod aan diensten. Zoekt u een taxi in Mechelen? Wij staan paraat. U kunt echter ook bij ons terecht voor luchthavenvervoer, internationaal vervoer en het leveren van uw pakjes.
Mechelaars lanceren taxi-app Made in Mechelen.
Twee jonge Mechelaars lanceren deze week in Mechelen de taxi-app StarTaxi. Het doel: snel en eenvoudig een betrouwbare taxi met geldige vergunning en documenten bestellen. De applicatie bestaat reeds enkele jaren in het buitenland en zal nu ook in Belgiƫ beschikbaar zijn.
Faillissement Hallo Taxi te Mechelen 535700217 FaillissementsDossier.be.
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: HALLO TAXI BVBA, BRUSSELSESTEENWEG 518, 2800 MECHELEN. Datum faillissement: 30 mei 2016. Handelsactiviteit: exploitatie van taxi's' Ondernemingsnummer: 0535.700.217 Curator: Mr CLAES DOMINIQUE, MOLENSTRAAT 142, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG.
Taxi's' Mechelen goudengids.be.
Gustave Van de Woestijnestraat 38, 2800 Mechelen. 5 Taxi Direct. Vrijgeweidestraat 34, 2800 Mechelen. Hoogstraat 86, 2800 Mechelen. Maurits Sabbestraat 140, 2800 Mechelen. Kanunnik De Deckerstraat 30, 2800 Mechelen. 900: 1200, 1400: 1800.: 9 Eco Taxi Mechelen. Zennestraat 4, 2800 Mechelen.
Tegen 2030 alleen nog maar elektrische taxis in Mechelen Bond Beter Leefmilieu.
Ten slotte start ook een proefperiode met voorrang voor elektrische taxis in de wachtrij aan het station. Jens Van de Ven van Ecodrive Taxi kocht de eerste elektrische taxi in Mechelen: Wij rijden heel veel in de binnenstad en zochten daarom een alternatief voor de vervuilende dieselwagens.
Taxi Mechelen Goedkoop luchthavenvervoer Taxi service.
Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Mechelen. Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen.
Taxi D'Hooghe: Uw Mechels taxibedrijf.
Rechten voorbehouden Taxi" D'Hooghe' 2018. De volgende prijzen werden vastgesteld door het College van Burgemeester en Schepenen van de stad Mechelen op 20.09.2012.: Tarief I: in de 5 deelgemeenten van de stad Mechelen: Heffen, Hombeek, Leest, Muizen, Walem en Mechelen zelf: 170, /km.
Taxi Mechelen Schiphol Airport 195, TaxiBel.be.
Taxi Brugge Schiphol Airport. Taxi Brussel Schiphol Airport. Taxi Dendermonde Schiphol Airport. Taxi Genk Schiphol Airport. Taxi Gent Schiphol Airport. Taxi Hasselt Schiphol Airport. Taxi Kortrijk Schiphol Airport. Taxi Leuven Schiphol Airport. Taxi Lommel Schiphol Airport. Taxi Mechelen Schiphol Airport.
Openingsuren Km Taxi Mechelen in Borgersteinlei 59 te 2800 Mechelen Verhuur autobus en auto openingsuren.info.
Km Taxi Mechelen. Plan je route naar Km Taxi Mechelen. Telefoon: 0484 03 03 73. Categorie: Verhuur autobus en auto Verhuur autobus en auto Mechelen. Omschrijving: taxi mechelen. taxi putte taxi keerbergen. taxi sint katelijne waver. taxi tomorow land. taxi airport mechelen.

Contacteer ons