Op zoek naar trein zaventem?

 
trein zaventem
Met de trein naar Zaventem Brussels Airport BRUXX.
Vliegen met kinderen. Met de trein naar Brussels Airport Zaventem. Meer dan 80 steden in België zijn rechtstreeks verbonden met het station onder Brussels Airport. Reistijden trein Zaventem.: Antwerpen: 37 minuten. Bergen: 75 minuten. Brugge: 90 minuten. Brussel-Centraal stadscentrum: 17 minuten.
Koop treintickets naar Brussels Airport.
Koop treintickets naar Brussels Airport. Met NMBS Internationaal spoort u rechtstreeks naar de luchthaven van Brussel, die ook bekend staat als de luchthaven van Zaventem. De InterCity treinen brengen u erheen vanuit België en Nederland. Boek uw treintickets naar Brussels Airport. Brussel Brussels Airport Rechtstreeks 0u20. Rijsel Brussels Airport Met een overstap 1u09. Amsterdam Brussels Airport Rechtstreeks 2u01. Parijs Brussels Airport Met een overstap 1u55. Londen Brussels Airport Met een overstap 2u43. Keulen Brussels Airport Met een overstap 3u02. Spoor naar de luchthaven van Brussel vanuit de belangrijkste Europese landen Snel en makkelijk! Spoor rechtstreeks naar Brussels Airport 1 vanuit de meeste grote Belgische steden, o.a. vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge en Kortrijk. 1 Om van en naar Brussels Airport te reizen met de trein is de Diabolo-toeslag vereist.
Treinen Zaventem Antwerpen: tijden en prijzen virail.
Vind een trein van Zaventem naar Antwerpen. Treinen Zaventem Antwerpen. Treinen van Zaventem naar Antwerpen. virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Zaventem naar Antwerpen. Het traject van Zaventem naar Antwerpen wordt dagelijks gereden door 33 treinen vertrekkend van naar het station in Zaventem naar naar het station in Antwerpen-Centraal.
NMBS BRUSSELS AIRPORT-ZAVENTEM.
Met de trein naar Charleroi Airport. Reizen met je huisdier. Bagage op de trein. Huur een deelfiets aan het station. Huur een auto aan het station. In eerste of tweede klas reizen? 0800/30 230 Veiligheid in het station en op de trein. LUCHTHAVEN-BRUSSEL-NATIONAAL, 1930 ZAVENTEM.
NMBS Zaventem.
Verleng je abonnement online. Home Diensten in station en trein Zoek een station ZAVENTEM. Diensten in station en trein. Zoek een station. 8 tips om vlot te reizen. Reizigers met beperkte mobiliteit. Parkeren aan het station. Met de trein naar Brussels Airport.
Met de trein naar Brussels Airport NMBS.
Frequente treinverbindingen brengen je heel de dag naar de luchthaven. Check de dienstregeling naar het station Brussels Airport Zaventem. Extra ontspannen reizen? Biljetten zijn te koop online, aan het loket, aan de automaten en in de trein. Koop je standaardbiljet naar Brussels Airport-Zaventem.
Treinen van Antwerpen naar Zaventem vanaf 680, GoEuro.
Antwerpen to Zaventem Train Information. Trains arrive in.: Trains depart from.: Train Ticket Price.: Bekijk gerelateerde reisinformatie.: Treinen Antwerpen Zaventem. Treinen naar Antwerpen. Treinen naar Zaventem. Internationale treinreis in Europa plannen. GoEuro Treinen Treinen van Antwerpen naar Zaventem vanaf 680.,
Brussels Airport Website: Trein.
Met de trein kunt u vlot doorreizen van Brussels Airport naar de grote steden in België. Het station van Brussels Airport Zaventem bevindt zich op verdieping 1 van de terminal, vlakbij de aankomsthal verdieping 2 en de vertrekhal verdieping 3.
Treinen van Diest naar Zaventem vanaf 850, GoEuro.
More than 20 million users from over 120 countries. Diest to Zaventem Train Information. Trains arrive in.: Trains depart from.: Train Ticket Price.: Bekijk gerelateerde reisinformatie.: Treinen naar Zaventem. Internationale treinreis in Europa plannen. GoEuro Treinen Treinen van Diest naar Zaventem vanaf 850.,
NMBS Dienstregeling, Biljetten, Abonnementen en Tarieven.
Reizigers met beperkte mobiliteit. Parkeren aan het station. Met de trein naar Brussels Airport. Met de trein naar Charleroi Airport. Reizen met je huisdier. Bagage op de trein. Huur een deelfiets aan het station. Huur een auto aan het station.

Contacteer ons